ΤΥΡΟΨΩΜΟ

Υλικά

½ kg αλεύρι μαλακό ή μισό μισό με σκληρό

1 φακελάκι ξερή μαγιά

1 ποτήρι χλιαρό νερό

Λάδι όσο σηκώσει(1/2 -1 ποτήρι μέχρι να μην κολλάει)

Ελάχιστο αλάτι

Φέτα κ κασέρι τριμμένα

 

Εκτέλεση

Ανακατεύω το αλεύρι με τη μαγιά και προσθέτω το νερό με το αλάτι.Ρίχνω το λάδι σιγά σιγά μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.Την αφήνω σ’ένα μπωλ σκεπασμένη με πετσέτα κ περιμένω να φουσκώσει.Την πλάθω πάλι με τα χέρια και τη χωρίζω σε μικρότερες μπάλες.Προσθέτω σε κάθε μπάλα τόσο τυρί ώστε τα κομματάκια να εξέχουν απ’τη ζύμη. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 20-30 λεπτά